Welkom op mijn site van HOKATI. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te adviseren om er voor te zorgen dat hun hond en/of kat lekker in hun vel zit. Hokati is dan ook meer dan alleen een webshop waar je producten kunt kopen. Mocht je advies nodig hebben over wat je het beste kunt aanschaffen dan help ik je daar graag bij verder. 

Er is ontzettend veel keus in honden- & kattenproducten. Ik wil jullie graag kennis laten maken met de producten welke ik zelf gebruik en/of waar ik van anderen erg goede ervaringen van hoor. Je zult zien dat ik een aantal favoriete merken heb zoals AFP en KONG bijvoorbeeld.  Bij alle producten staat altijd een omschrijving, maar ik ga elke week proberen om een aantal producten er uit te lichten en ervaringen met jullie te delen in mijn Blog. Ook via FACEBOOK & INSTAGRAM deel ik mijn ervaringen en houd ik jullie op de hoogte van nieuwe producten. Dus volgen jullie mij daar ook?

Hebben jullie vragen of hebben jullie tips welke producten ik aan het assortiment zou moeten toevoegen. Laat het me weten. 

Ik heb 25 jaar proffesioneel ervaring met honden en katten, maar leer nog elke dag bij. Naast Hokati werk ik ook bij mij man in het bedrijf waar we honden trainen voor mensen met een visuele en/of lichamelijke berperking. We hebben twee kinderen die allebei nu naar school gaan, dus tijd voor mij om weer wat dingen op te pakken. Ik vind het leuk om mensen compleet te kunnen adviseren over goede producten en voeding, dus een combinatie daarin was voor mij ideaal. 

Sinds september 2020 ben ik dan ook regiomanager van Husse Diervoeding in de regio Noordoostpolder, Urk en de Friese Meren. Ik kan je helpen met een totaal pakket voor je hond en/of kat. 

Op mijn site van HUSSE vindt je alle producten. Bestel je online dan wordt dat gedaan via het hoofdkantoor van Husse,  maar ik kom het zelf bij je bezorgen. Wil je liever rechtstreeks bij mij bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Aan de rechterkant zie je hoe je mij kunt bereiken. Wil je het met je HOKATI bestelling mee laten komen, zet het dan even in de opmerking bij je bestelling. Ik bel je dan even om het af te stemmen en kom daarna de hele bestelling GRATIS bij je brengen, als je in de regio Noordoostpolder, Urk en De Friese Meren woont. 

Woon je in de buurt van Rutten en wil je de producten zelf 'live' komen zien. Dan kan dat van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.  

Heb je een vraag, laat het me weten. Ik help graag verder.  Jullie kunnen mij telefonisch bereiken op (06) 51 55 46 54, via Whatapp, Messenger of per mail tamara@husse.nl

Ik hoop jullie binnenkort te spreken en/of te ontmoeten.

Groetjes

Tamara 

 

 

© 2020 - 2021 Hokati | sitemap | rss