UIteraard willen alle honden wel beloningen en snacks hebben. Ook hier in is een ruime keus. Veel mensen kijken tegenwoordig wel naar de voeding wat er in zit, maar minder naar wat er in beloningen en snacks zit. Terwijl dat eigenlijk net zo belangrijk is. 

De beloningen en snacks die ik voor jullie heb uitgekozen, zijn zorgvuldig geselecteerd. Bij elke product zal ik onder specificaties zo veel mogelijk vermelden wat er in zit, zodat je kunt zien of het geschikt is voor jouw hond. 

Twijfel je, neem gerust even contact met mij op. Dan kijken we samen. Ik heb op mijn locatie ook het meeste op voorraad, dus je kunt ook altijd even komen kijken. 

Sorteer op
per pagina
 • DARF PETT Snackbag - Rund
  DARF PETT Snackbag - Rund

  Snackbag Rund bevat een leuke variatie van producten, zoals bij voorbeeld runderlong, vleesblokjes, vleesstrips, runderkophuid, oren of hoefjes. Deze snackbag bevat GEEN pens. 100% natuurlijk en 100% rund.

  € 7,90
 • DARF PETT Snack - Paardenlong
  DARF PETT Snack - Paardenlong

  Paardenlong is een natuurlijke en zeer smakelijke snack voor de hond. Ons product is ambachtelijk geproduceerd zonder de toevoeging van granen of andere chemische extra’s. Gewoon 100% paard.

  € 5,30
 • DARF PETT Snack - Struisvogelsticks 10 stuks
  DARF PETT Snack - Struisvogelsticks 10 stuks

  Struisvogelsticks zijn een heel bijzondere beloning. Deze sticks bestaan uit hartig struisvogelvlees dat van nature weinig calorieën en cholesterol bevat.

  € 4,99
 • DARF PETT Snack - Gedroogde Runderlong
  DARF PETT Snack - Gedroogde Runderlong

  De gedroogde runderlong is van 100% natuurlijke rund. Een heerlijke hondensnack. Ook als beloningssnoepje. De stukken zitten in een zak van 100 gram.

  € 3,15
 • DARF PETT Snack - Kamelenvleesstukken
  DARF PETT Snack - Kamelenvleesstukken

  Kamelenvleesstukken zijn een bijzondere traktatie voor jouw hond en zullen jouw viervoeter laten smullen. 100% natuurlijk en zonder chemische toevoegingen.

  € 6,09
 • DARF PETT Snack - Kangoeroetrainers
  DARF PETT Snack - Kangoeroetrainers

  Hoogwaardige trainingssnack van kangoeroevlees is van bijzonder hoge kwaliteit. De handgesneden stukken zijn geweldig voor onderweg en door hun formaat ideaal voor de training.

  € 4,99
 • DARF PETT Snack - Knabbelmix
  DARF PETT Snack - Knabbelmix

  Knabbelmix is de Snackbag met van alles! Van eendenblokjes tot kangaroestrips of konijnenoren – er kan alles inzitten! Een heerlijke verrassing voor jouw viervoeter!

  € 6,95
 • PETT Snack - Graanvrije Zalmkoekjes
  PETT Snack - Graanvrije Zalmkoekjes

  Graanvrije zalmkoekjes zijn gemaakt voor honden met een graanvrij dieet. Door het kleine formaat zijn zij voor alle rassen geschikt en zijn de koekjes ideaal geschikt voor de training of als kleine beloning.

  € 6,99
 • PETT Snack - Glutenvrije Ringetjes
  PETT Snack - Glutenvrije Ringetjes

  De glutenvrije ringetjes zijn een leuke verrassing voor jouw hond. Zo kan deze ook van een snackje genieten terwijl hij bij voorbeeld allergisch is – leuk toch? Het zijn kleine koekjes en hiermee geschikt voor alle rassen.

  € 3,70
 • PETT Snack - Hypo Allergeen Koekjes
  PETT Snack - Hypo Allergeen Koekjes

  Hypo-allergene koekjes bevatten maar een eiwitbron waar de meeste honden goed op reageren. Hierdoor kan je ook jouw gevoelige hond af en toe verwennen met een snackje.

  € 3,70
 • PETT Snack - Semi-Moist Insecttrainers
  PETT Snack - Semi-Moist Insecttrainers

  Semi-Moist Insecttrainers zijn een zeer smakelijke snack om jouw vierpoter te belonen of te trakteren. Hun formaat en de sterke smaak/geur maken het ideale traningssnoepjes. Zij zijn verpakt per 250g.

  € 2,26
 • DARF PETT Snack - Kameel Kophuid
  DARF PETT Snack - Kameel Kophuid

  Kamelenkophuid is een smakelijke snack en zorgt door zijn harde structuur voor extra kauwplezier.

  Dit product is ook verkrijgbaar per 150 gram.

  € 19,00
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Hokati | sitemap | rss